Fogyókúrás víz házilag – te próbáltad már? - tauruspalma.hu

Fogyókúrás víz házilag – te próbáltad már?

Egyre inkább bizonyosságot nyer, hogy a szintetikus gyógyszerek és ismeretlen eredetű gyógymódok világában a legtöbb problémánkra a megoldást általában a gyógynövényekben, a házilag is kivitelezhető, illetve megalkotható szerekben kell keresnünk.

Az alábbiakban arra próbálunk rávilágítani, hogy a sikeres fogyókúrához nagyon sokszor elegendő egy nagyon egyszerű kis koktél is, avagy az úgynevezett fogyókúrás víz, amit nem csak könnyedén elkészíthetsz házilag, hanem a fogyás elősegítése mellett még immunerősítő hatással is rendelkezik majd.

A víz felpörgeti az anyagcserédet

A sikeres fogyókúra egyik alapja a mozgás és az életmódváltás mellett nem más, mint az elegendő mennyiségű tiszta víz fogyasztása. Ha diétánk mellett hirtelen és drasztikus mértékben megnöveljük napi folyadékfogyasztásunkat – például az ajánlott 2-3 literre –, akkor ezzel a kis apró cselekedettel már rengeteget tehetünk azért, hogy anyagcserénk felpörögjön, ami gyorsan kiválasztást, összességében pedig hatékonyabb zsírégetést és fogyást eredményez majd.

Fogyókúra hatékonyan: meizitangrendeles.com

Fogyókúra hatékonyan: meizitangrendeles.com

Ha úgy gondolod, hogy a sima víz neked nem elég, akkor itt az alkalom, hogy kipróbálj valami újat, ami nem csak kilóidtól szabadít meg, hanem példának okáért más betegségektől is, hiszen a házilag elkészíthető fogyókúrás víz képes a karcsúsítás mellett megerősíteni immunrendszerünket is, ami így kora tavasszal rendkívül fontos. A téli időszakban ugyanis szervezetünk kimerül, minden tartalékát felhasználja, ami részben szerencsés állapot abban az esetben, ha salaktalanítani szeretnénk magunkat, ugyanakkor meg kell akadályozni, hogy az állapot tartósan fennmaradjon, így sürgősen tenni kell valamit ellene.

Egy kis citrom és gyömbér csodákra képes

Itt lép be a képbe a fogyókúrás víz, ami zsírégető hatása mellett képes hatékonyan megerősíteni immunrendszerünket is. Ehhez nincs szükségünk másra, mint egy liter szénsavmentes ásványvízre, egy érett és egészséges citromra, valamint legalább kétujjnyi gyömbérre. Az ízletes finomsághoz először frissen kifacsarjuk a citrom levét, és a rostokkal együtt, szűretlenül hozzáöntjük a vízhez. Érdemes kerülni a folyamat közben a fémtárgyakat, hogy a hasznos összetevőket még csak véletlenül se semlegesíthessük. A vizet és a citromlevet alaposan elkeverjük egymással. Ezt követően öntsük hozzá a keverékhez a gyömbért és kortyolgassuk egész nap ezt a finomságot – méghozzá a hagyományos tiszta víz mellett.

Ez a különleges ital hozzásegít téged ahhoz, hogy amennyiben minden egyes nap elfogyasztasz belőle egy literrel, akkor két hét alatt akár egy teljes kilót tudj leadni tartósan, a legtöbb diétával ellentétben ez a módszer ugyanis nem a testedben felgyülemlett értékes víztől szabadít meg téged, hanem ténylegesen a kilóidtól. A keverékben egyébiránt a citrom és a gyömbér egyaránt segíti az immunrendszer erősítését, de míg előbbi a zsírégetés folyamatát is képes felgyorsítani, addig a gyömbér az emésztés képes látványosan megtámogatni.

Hozzászólás írása