Hagyományos randevúhelyszínek - tauruspalma.hu

Hagyományos randevúhelyszínek

Ha nem akarnak mellélőni a randevú helyszínének kiválasztásával, akkor érdemes az egyszerűbb megoldásokat választani és átgondolni milyen hagyományos randevú helyek léteznek. A kevesebb néha több elve itt is működő képes, hiszen az első randevú alkalmával úgyis egymás megismerése a legfontosabb.

Ilyenkor nem kell azonnal lehengerelni a másikat egy külföldi utazással vagy egy méregdrága zajos koncerttel. A későbbiek folyamán, megfelelő kikapcsolódás lesz, de a randizás elején érdemesebb az arany középutat választani. Mik azok a randevúhelyek, melyekkel garantáltan nem lőnek mellé? Íme, néhány ötlet melyekkel az egymáshoz való közeledést elősegíthetik.

Randevúhelyszín tippek kezdőknek és haladóknak egyaránt 

A klasszikus helyek közé sorolhatóak a természetben fellelhető parkok, sétányok, csónakázók stb. Egy kis séta a természet lágy ölén nem csak megnyugtatja az idegeket, de segít ellazulni is, melyre valljuk be, az első randevú során szükség is van. Nyáron, főként augusztusban gyakori a csillaghullás, a pléden fekve felejthetetlenné is lehet varázsolni a randevút. Jó hír, hogy az év bármely szakában találhatnak kedvükre valót a párok, hiszen a tavaszi virágzás, őszi levélhullás vagy a téli hóesés is ugyanolyan romantikus tud lenni.

További programok lehetnek még sportesemények vagy egy közös sportolás is. A lényeg, hogy mindkét fél szeresse és utána legyen idő beszélgetésre is. Ez alól talán a korcsolyázás kivétel, melyet nem muszáj mindkét félnek művelnie, hiszen a bolondos bukdácsolások még viccessé és felhőtlenné is varázsolhatják az estét. A lényeg mindkét fél egészségének megőrzése. A sportesemények azok a programok melyeket nem szabad ráerőltetni a másikra, valószínűleg illemből elfogadja majd a megoldást, de ha nem kedveli, akkor bizonyosan unni fogja.

Hagyományos randit szeretnél?

Klasszikus randevúhelyként funkcionál még az állatkert is. Aranyos állatoknak és a barátságos környezetnek hála biztosan fesztelenül érezhetik magukat. Szerencsére az állatkertek olyan programokkal szolgálnak az tavasztól-őszig tartó szakaszában, melyben biztosan egy egész napot is eltölthetnek, az érdeklődök. Az esti programokat tekintve népszerű program a bowling, biliárd vagy borkóstolás. A bowling és a biliárd könnyű játék, mely sok vicces pillanatot idézhet elő. Nem számít, hogy játszik a két fél a lényeg, hogy jól érezzék magukat. A borkóstolásnak viszont megvannak a megfelelő szabályai.

Elsősorban csakis akkor érdemes, ha a másik fél is szereti a bort, továbbá figyelni kell a mértékre, hiszen ha az egyik fél túlságosan sokat inna, akkor a másiknak akár kellemetlen is lehet. Hiába válik az alkoholtól közvetlenné valaki és sokkal nyitottabbá, figyelni kell a mértékre. Az utolsó klasszikus nem más, mint a mozi. Amióta létezik ez a műfaj, az emberek oda járnak randevúzni.

Bár a beszélgetés a film alatt nem lehetséges, de a sötét terem az apró érintések mind-mind izgalomba hozzák a párokat. Érdemes mozi után sétálva hazakísérni a másik felet, hogy a beszélgetést bepótolják, jobban megismerjék egymást.

Támogató: klikk ide

Hozzászólás írása