Magyar sztárok válása 2014-ben - tauruspalma.hu

Magyar sztárok válása 2014-ben

Rékasi Károly és Détár Enikő harcát egy egész ország nézhette végig. Enikőt Károly megcsalta kolléganőjével, akivel később össze is költöztek. Károly még 1984-ben vette feleségül Enikő, akitől két gyermeke született, 19 év után mégis elváltak és Pikali Gerdával kezdett új életet.

A színésznő 16 évvel fiatalabb Károlynál, több magyar filmben is szerepelt /Papírkutyák, Üvegtigris 3., Jóban rosszban/ Jelenleg is aktív, 2012 óta az M1 hangja. Károly 1986-ban végezte el a Filmművészeti Főiskolát, játszott több színházban / pl.: Madách színház, Nemzeti színház/, több tévéfilmben /Pl.: Kisváros/ és több játékfilmben /pl.:Tüskevár 2008/, valamint sok filmben vállalt szinkront, de leginkább a Barátok közt filmsorozatból ismerhetjük.

Gregor Bernadett harmadik házassága is zátonyra futott, 9 év után válik Somogyi Istvántól. Bernadett 72-ben született, Gregor József operaénekes lányaként. Karrierjét még 1995-ben kezdte, azóta töretlen. Több magazinnak is vetkőzött /Playboy, FHM, CKM/. Több híres kapcsolata is volt, de még mindig keresi az igazit. Szerepelt néhány tévéfilmben, mellette rengeteg színházi darabban játszott már, két díja van.

Oroszlán Szonja útinaplójában számolt be megromlott házasságáról, de nem harmadik fél volt az oka, hanem egyszerűen kihűlt a kapcsolat kettőjük között. Próbálták rendbe hozni házasságukat, de nem jártak sikerrel. 2010 óta voltak együtt, 2011-ben házasodtak össze New Yorkban. Szonja sok tévéfilmben és színházi darabban játszott eddig, a legtöbb munkát szinkronszerepei adták.

Oroszlán Szonja

Oroszlán Szonja

Szőke Zoltán, szintén Barátok közt sztárja, elköltözött családjától és diákkori szerelmével kezdett új életet. A sorozatsztár a Barátok közt forgatási helyszíntől nem messze találta meg az ideális otthont. A válás oka, hogy Újvidékre egyre gyakrabban utazott haza családjához /az apja halála után/ és ott találkozott régi szerelmével. Zoltán 1968-ban született, 1991 óta aktív, a Barátok közt állandó szereplője 1998 óta.

Erdei Zsolt az egyik legismertebb ökölbajnokunk. 2013-ban elvált Arabellától, akivel 2005-ben házasodott össze. A kapcsolatuk elfáradt, kihűlt. Zsolt 1978-ban született Budapesten, beceneve Madár. Felnőtt ökölvívó pályafutását 1992-ben kezdte, összesen 212 győzelmet aratott, csak 20-szor kapott ki. Profiként 2000-ben kezdett dolgozni Az Universum Boksz-Promotion-nál egészen 2009-ig. 2014-ben végleg abbahagyta pályafutását. Profiként 34 győzelem és 1 vereség a mérlege. Új párja Dudás Réka, akitől egy lánya született.

Hozzászólás írása