TOP 5 ékszer irodába – hogy komolyan vegyenek

Az ékszer egy nő alapvető kiegészítője, igaz már a férfiak is előszeretettel válogatnak nekik készült darabok közül. Attól függetlenül, hogy a mai divat mindent megenged, bizonyos élethelyzetek, szerepek, mint például munkahely, szigorúbban kezelik a megjelenés kérdését.

Most megmutatjuk a leginkább irodába illó ékszereket, melyektől komolyabbnak és hitelesebbnek tűnhetsz.

Gyöngyfülbevaló

Az egyszerű gyöngyfülbevaló, mely nem áll másból, csak egyetlen, ízléses gyöngyből és az azt tartó fémből. Ez a fülbevalótípus egy időben feledésbe merült, ám igényességéhez kétség sem fér. Egyszerű, letisztult, finom és összeszedettséget, kötelességtudatot sugároz. Az irodai munka, az ügyfelekkel való tárgyalás mindig megkíván bizonyos formalistásokat, melyeknek hangsúlyt adhat az ehhez illő megjelenés.

Egyszerű, vékony nyaklánc

Az egyszerű, vékony, nem hangsúlyos ékszer mindig finomságot, összeszedettséget és visszafogottságot sugároz, ami az irodai életben, főleg ha ügyfelekkel, partnerekkel kell tárgyalni, érintkezni, nagyon fontos. Az első benyomás éppúgy rányomhatja bélyegét egy megállapodásra, együttműködésre, mint a hosszabb távú tapasztalatok.

Gallérnyaklánc

Az egyszerű, visszafogott nyaklánc ellentétének tűnhet a gallérnyaklánc, azonban ha nem színes és túl feltűnő darabot választunk, kimondottan elegáns ékszer. egy kis pluszt tud vinni a hivatalos öltözetbe, de olyan szerencsés formában, hogy attól a megjelenés semmivel sem lesz közönségesebb, utcaibb.

TOP 5 ékszer irodába – hogy komolyan vegyenek

TOP 5 ékszer irodába – hogy komolyan vegyenek

A gallérnyaklánc nagy előnye, hogy egy amúgy egyszerű kivágású, basic felsőt is hivatalos, irodai öltözékké, üzleties megjelenéshez passzolóvá varázsolhat, hiszen betölti az eleganciához társított blúz gallérjának szerepét. Galléros felsőkhöz azonban nem ajánlott, ha irodai, hivatalosabb megjelenés a cél.

Ízléses, általános jelentésű bross

A brossok egy időben kikoptak a trendből és csak nagyon ritkán találkozhattunk velük még a hivatalos, elegáns, üzleties megjelenésnél is, azonban ma már mindenhová visszatértek. természetesen irodai viselethez nem a színes, vicces, extravagáns és feltűnő darabokat ajánljuk, hanem az egyszerű, szolid, visszafogott és általános jelentéssel bíró, kisebb brossokat. Ilyen egy pasztellszínű virág, de a különböző fémekből készült, nem strasszos, nem köves darabok is kiváló ékszerek az irodában.

Hozzászólás írása