Varázslatos randevúhelyszínek - tauruspalma.hu

Varázslatos randevúhelyszínek

Egy randevú sikerességén sok minden múlik, legyen az a megfelelő öltözék kiválasztása, a pontos időzítés vagy a megfelelő helyszín lefoglalása. Ha sikeresen veszik az akadályt, akkor onnantól már csak a felek személyisége és nyitottsága döntő szerepű. Ez az, amin a legnehezebb segíteni, hiszen az a legjobb, ha valaki önmagát adja, egyetlen betanult szöveg sem lehet eredményes hosszútávon.

Ugyanez vonatkozik az öltözékre is, hiszen egy alkalomra teljesen mássá válni nem csak önmaguk becsapása, de a másik félé is. Természetesen lehet olyan trükköket alkalmazni, melyek nem állnak távol a személyiségüktől, de azért óvatosan kell bánni velük. A randevúhelyszín kiválasztásával kapcsolatban viszont bátran nyúlhatnak segítségért. Legyen az nyári vagy téli program, az első randevú nagyon fontos. A megszokott törzshelyeket ilyenkor jobb félrerakni és újdonságokat kipróbálni.

Statisztikák szerint az első randevú során a párok jobb kedvelik a lazább hangvételű randevúkat, mint az elegánsabb éttermekben feszengős helyszíneket.

Klasszikustól a legmodernebbig

Klasszikus, de nem gyakori programnak számító egy piknik a parkban. Már elődjeink is tudtak valamit, amikor egy hosszú sétára majd egy piknikre invitálták kiszemeltjüket, hiszen nem csak romantikus, de egyben csodálatos program is. A programhoz nem kell más, mint egy pléd és egy kis étel.

Ismerkedés szempontjából érdemes megbeszélni a másikkal, hogy mindenki vigye magával kedvencét. Ezáltal nem csak megismerheti az ízlését, de akár leendő pár találékonyságát is. Ilyenkor számos téma szóba kerülhet, a főzésről, további kedvenc ételekről egyszóval hétköznapi életükről. Egy ilyen randevút akár bátran követhet egy közös főzőcskézés is.

Extra tipp, bátran rendezzenek főzőversenyt, egyszer az egyik fél főz, máskor a másik fél. Klasszikusok közé sorolhatóak még a cirkusz és a vidámpark látogatása is. Ha gyermekkorukban imádták vagy éppenséggel még sosem voltak, akkor azért érdemes kipróbálni. A vidámparkban az óriáskerék garantáltan a legromantikusabb hely ahol az első csók elcsattanhat. A játékok mellett garantáltan felszabadulhatnak a párok és újra átélhetik gyermekkoruk legszebb pillanatait.

Különleges randihelyek

Klasszikusokat elhagyva nyáron érdemes ellátogatni néhány koncertre. Nagyobb városokban akár ingyenesen is részt vehetnek kedvenc bandáik koncertjén. A kedvenc zenekarok megismerésével pedig még többet megtudhatnak egymásról a párok. További programlehetőség még az uszodák meglátogatása. A rekkenő hőségben mindenkinek jól eshet a fürdés, ha nem szégyenlősek érdemes kilátogatni a legközelebbi strandra vagy tóra. Nem egy klasszikus program és sokan félnek is tőle, tehát csak igazán bátraknak érdemes kipróbálniuk.

Akármilyen helyszínt is választanak az alapszabályok betartása kötelező, a nyugodt környezet, beszélgetésnek helyt adó helyszín és lehetőség arra az esetre, hogy a két fél nyugodtan elbúcsúzhasson, ha nem mégsem működne az a bizonyos kémia. Természetesen arra is érdemes lehetőséget nyújtani, ha a két fél több időt szeretne együtt tölteni, mint ahogy az este elején tervezte.

Írta: megnézem

Hozzászólás írása