Szerelem növelése potencianövelővel - tauruspalma.hu

Szerelem növelése potencianövelővel

University of Wisconsin-Madison kutatói, felfedezték, hogy a népszerű potencianövelő pirula nemcsak az erekciós problémát orvosolja, hanem emeli a szerelmi hormon szintjét is. A kísérleti állatok patkányok voltak.

Megnőtt az oxitocin szint, mint tudjuk ez a nőknél a szülést és a szoptatást segíti. Az elmúlt évtizedek kutatásai bizonyították, hogy a teremtés koronáira is hatással van, a nemi vágy és a szexuális működés területén. Meyer Jackson professzor megerősíti: a potencianövelők az agy oxitocin előállításáért felelős részére is hatnak. Tehát megoldást jelentenek a fiziológiára és egyéb pozitív hatással is bírnak a szervezetre. Jövőben más területeken is alkalmazhatóak lesznek.

Leszögezhető azonban, hogy a potencianövelő szerek, nem az elmúló, lanyhuló érzelmeket hozza vissza, hanem a rossz véráram miatti merevedési problémákra gyógyír. Ráadásul receptre kaphatóak, figyelni kell arra is, hogy más gyógyszerekkel mi módon lehet együtt szedni. Hiszen komoly mellékhatásokat is okozhat, ha rosszul alkalmazzák. Némely tanulmány bizonyos betegeknél szívproblémát, szembetegséget írnak le. Így ezek nem alkalmasak alkalmankénti, orvosi előírás nélküli használatra.

Szerelemhormonok léteznek

Hippokratész ie.4-5században már tanította, hogy a szervezetben termelődő anyagok befolyásolják az egészséget és a temperamentumot. Csodálatosan működő szervezetünk és ezen belül is a fent említett matériák vizsgálatai, míg mai napig is tartanak.

A hormonok köthetőek a nemi örömhöz, stresszel való küzdelemhez, csontozat jó felépítéséhez, kedélyállapothoz (rosszkedv, öröm), az anyagcsere működéséhez. Egy szóval életben tartanak. Belső elválasztású mirigyek termelik őket, vérbe jutva idegrendszerrel az élethez szükséges folyamatokat szabályozzák.

Szerelemhormon, bizony bármily hihetetlen létezik, bár csekély még e téren a tudományunk. PEA avagy feniletilamin. Amfetaminhoz hasonlítható. Ha valaki szerelmesedik, az agyban megnő a fent nevezett hormon szintje, és úgy marad 18 hónapig.

Szakítás után viszont értelemszerűen csökken a vérben ez a szint. Mégoly hihetetlen a csokoládéban is megtalálható. Ezért is van az, hogy aki vonzalmat érez, több csokit eszik.

Hozzászólás írása